Waar mensen leven, werken of recreëren treed vervuiling op. Dagelijkse en periodieke vervuiling, deze vervuiling is ons vak.

Wij reinigen dagelijks uw kantoor, sanitaire ruimtes en entree maar ook wekelijks een trappenhuis.

Een schone omgeving bereik je door dagelijks schoon te maken. Dat bekent dat uw interieur ook eens in de zoveel tijd diep gereinigd moet worden. Wij zijn gespecialiseerd in dieptereinigingen en reinigen plafonds, raamdecoratie, sanitair, (groot) keukens, airco’s, koffiemachines en computers grondig.

 

Plafondreiniging en wandreiniging

Plafonds en wanden raken vervuild door aanslag van vet, stof of nicotine. Een vies plafond of wand zorgt ervoor dat een ruimte er minder representatief uitziet en is daarnaast niet bevorderlijk voor de gezondheid van mensen die dagelijks in de ruimte verblijven. Onze medewerkers maken uw plafonds grondig schoon en nemen daarnaast bij het reinigen ook profielen, roosters, armaturen en rookmelders mee, bovendien zijn wij gespecialiseerd in het verwijderen van nicotine aanslag.

 

Dieptereiniging sanitair

Een schoon ogende sanitaire ruimte wordt door veel mensen beschouwd als het visitekaartje van een onderneming of instelling. Vervuiling, lekkende kranen, verstopte wastafels of kapotte toiletbrillen zorgen ervoor dat uw sanitaire voorzieningen onhygiënisch ogen. Het is dus zaak om de sanitaire ruimte regelmatig grondig te inspecteren op hygiëne en technisch onderhoud. Onze gespecialiseerde medewerkers werken volgens gedetailleerde methoden en werken uitsluitend met gespecialiseerde middelen. Na een inspectie verwijderen zij de organische- en anorganische vervuiling van de aanwezige sanitaire objecten.

 

Dieptereiniging grootkeuken (zie ook HACCP Reiniging)

Een plaats waar hygiëne van uiterst belang is, is de keuken. Ervaren medewerkers kennen het verschil tussen gewoon schoon en écht schoon, ofwel: Volgens HACCP norm. Gewoon schoon bereikt u met een dagelijkse schoonmaakbeurt. De HACCP normen zijn hygiënisch en veilig voor de mensen die er werken en het voedsel dat zij bereiden. Wij werken daarom ook volgens het HACCP-systeem.

Onze medewerkers zorgen ervoor dat uw keuken een 100% hygiënisch wordt. Zij zorgen ervoor dat uw apparaten grondig gereinigd worden met speciale reinigingsmiddelen. Ze verwijderen vuil, stof en vet op moeilijk bereikbare plaatsen, controleren kitnaden en aansluitingen.  Bovendien zorgen wij voor een grondige desinfectie van alle oppervlakken. Verder kunnen wij u van advies voorzien wat de dagelijkse reiniging aangaat van uw keuken.

 

Zoals u ziet kunnen wij u een volledig schoonmaakprogramma bieden voor de dagelijkse en periodieke schoonmaak waar ook facilitaire diensten tot de mogelijkheden behoren.

Facilietairediensten in de vorm van dispensers voor sanitaire ruimtes, papieren handdoekjes, toiletpapier en luchtverfrissers.

Ook specialistische reiniging zoals ESD en serverruimten, levensmiddelenindustrie of zwaar vervuilde ruimtes is ons niet vreemd. 

 

          

 

 

 

 

 

 

 

 

  

"Als je leeft of werkt in een schone omgeving presteer je beter"

Ons milieu

Ook schoonmaken kan met het milieu in je achterhoofd. Duurzaam schoonmaken doe je door gebruik te maken van ecologisch verantwoord reinigingsmiddel.

Afspraak is Afspraak

Bij ons staat het nakomen van gemaakte afspraken en kwaliteit hoog in het vaandel, vandaar onze slogan "betrouwbare kwaliteit in de schoonmaak".

Kennis is macht

Met ruim 20 jaar ervaring binnen de schoonmaak, kunnen wij zeggen dat onze ervaring ruim is en onze kennis breed. Voor ons is er geen vervuiling waar wij geen oplossing voor hebben.

Openingstijden

Maandag-Vrijdag: 8am tot 5pm
Weekend: Gesloten

Adres

  • Korhoenderveld 177
  • 5431 HD Cuijk
  • 0485 210 210

 

 

Gediplomeerd personeel